Ontdek MooiFlevoland, natuurlijk doen!

Mystieke kerstwandeling in Kuinderbos

Op 17 december staat er weer een mystieke kerstwandeling gepland in het Kuinderbos. De tocht wordt georganiseerd door KAS Kuinre met ondersteuning van Staatsbosbeheer.  Het parcours is verlicht en daardoor voor iedereen gemakkelijk te volgen. Bij de ingang wordt u verwelkomd door het koor Om e Nocht uit Woudsend. Onderweg zullen er boomkronen worden uitgelicht wat een bijzonder effect zal geven en de mystieke sfeer zal verhogen.Op de route komt u bij de verhalenvertelster Anneke Schraa uit Hemelum en klankschalen van Fika . Verder zullen de dames van het koor Tumulte u toezingen in Dikkens sfeer. Door het bos en op de burcht zwerft  ook de  Midwinterhoornbloasgroep “Noordwestoveriessel” . Deze zullen hun specifieke mystieke geluid laten horen. Ook kunt u genieten van het grote Popkoor pop in de Kop uit Oldemarkt met hun uitvoering van de verschillende muziekgenres.

Uiteraard is ook de kerstman weer aanwezig en deelt hij zolang de voorraad strekt gratis verlichte kerstmutsen uit. Ook is er weer catering aanwezig met warme dranken en lekker eten. Bijna op het eind van de route kunt u heerlijke vers gebakken oliebollen verkrijgen.

De start van de Mystieke kerst  is tussen 18.00 en 19.15 uur en zal om ongeveer 21.00 uur zijn afgelopen. De entree is bewust laag gehouden is voor iedereen die kan lopen namelijk 1 euro pp. Als startpunt kunt u Hopweg 2 in Luttelgeest hanteren en ter plekke de aanwijzingen volgen van de parkeerwachters.

Mochten de weersomstandigheden zeer slecht zijn bijvoorbeeld harde wind en/of zeer veel regen waarbij de veiligheid van deelnemers en bezoekers in het geding komt dan zal woensdag 14 december worden besloten of de wandeling afgelast moet worden, dit zal via facebook gecommuniceerd worden

    Deel deze pagina

< Ga terug

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

MooiFlevoland © 2023

Design en ontwikkeling CreatieveVrienden.nl