Kinderactiviteit; Onderwatermonsters

Heeft u thuis ook zo’n ‘onderwatermonster’ die nieuwsgierig is naar alles wat leeft onder water? Dan is onze excursie onderwatermonsters echt iets voor hem/haar.

Ga met ervaren gidsen mee op ontdekking naar het onderwaterleven. Je gaat met een schepnetje en een emmer op zoek naar de beestjes die in het water leven. Daar kunnen soms hele rare snuiters tussen zitten zoals bijvoorbeeld waterschorpioenen, staafwantsen of roofzuchtige larven van waterkevers. De gids vertelt over de diertjes en uiteraard worden de diertjes na afloop weer terug gezet in het water. Een heerlijk actieve middag waar je veel leert over het waterleven.

Nadat je diverse diertjes hebt gevangen en teruggezet is het tijd om samen met de gidsen met de boot het water op te gaan. Tijdens het varen vertellen de gidsen het een en ander over het leven in en op het water. Elke keer is het weer spannend wat wij zien!

Begeleiding

Begeleiders kunnen in overleg met de gidsen kosteloos meedoen met het ontdekken van het onderwaterleven. Wanneer op de grote plas wordt gevaren is het noodzakelijk dat per gezin of samen deelnemende groep één van die begeleiders meegaat om een oogje in het zeil te houden. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

    Deel deze pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MooiFlevoland © 2024

Design en ontwikkeling CreatieveVrienden.nl