Ontdek MooiFlevoland, natuurlijk doen!

Boomkroonkamperen in het Kuinderbos!

NIEUW IN FLEVOLAND BIJ STAATSBOSBEHEER, BOOMKROONKAMPEREN !

UNIEK IN NEDERLAND OP ÉÉN CAMPING KAMPEREN TER LAND, TER ZEE EN IN DE LUCHT

KUINDERBOS- Afgelopen week is de laatste hand gelegd aan het boomkroonplateau tussen vijf dikke beukebomen op natuurkampeerterrein de Veenkuil op 6 meter hoogte. Kamperen kan nu nog avontuurlijker bij Staatsbosbeheer in het Kuinderbos, u kunt er kamperen in een tipi tent, op een van de twee kampeervlotten en nu ook tussen de boomtoppen. Het plateau is gemaakt van stevig larixhout van bomen die in het Kuinderbos zijn gegroeid en zijn verzaagd tot balken en planken en heeft de vorm van een diamant, is ca 25 vierkante meter groot en hangt aan stevige kettingen aan de vijf forse beuken. Een houten wenteltrap brengt bezoekers op het plateau. Langs de randen is een balustrade voor de veiligheid met daartussen aangebrachte haakjes waar de scheerlijnen vastgezet kunnen worden. Op het plateau staat een houtkachel om gezellig bij een kampvuurtje te kunnen zitten. Afgelopen winter zijn een aantal bomen weggezaagd zodat er vanaf het plateau een schitterend uitzicht over de kuinderplas is verkregen.

Wordt wakker tussen zingende vogels en de geur van verse boombladeren. Voor informatie over natuurkamperen bij de boswachters van Staatsbosbeheer kijk op de website van Staatsbosbeheer
 
Er kunnen maximaal 4 personen tegelijk op het plateau kamperen. Reserveren van het boomkroonplateau kan via [email protected] .

    Deel deze pagina

< Ga terug

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

MooiFlevoland © 2023

Design en ontwikkeling CreatieveVrienden.nl