Ontdek MooiFlevoland, natuurlijk doen!

Nieuw seizoen Route8317

KRAGGENBURG – Route8317, de route die alle toeristisch interessante plekken van Kraggenburg met elkaar verbindt, opent het nieuwe seizoen veelzijdig en fris met nieuwe arrangementen. Piet Grotenhuis, voorzitter Route8317: “Langs de route is voor alle leeftijden wat leuks te beleven, waardoor deze geschikt is voor iedereen!” 

Route8317 startte in 2014 en de reacties zijn lovend. Piet Grotenhuis: “ We spreken regelmatig gasten die verrast zijn dat er zoveel te beleven is in en rondom Kraggenburg. Niet alleen mensen van buiten de polder, maar ook inwoners die dit gebied herontdekken. En het is de moeite zeker waard!”

De aantrekkelijke omgeving nodigt uit voor een gevarieerde tocht door het Waterloopbos, over de dijk langs het water met uitzicht op het oude land, over de terp Oud-Kraggenburg, langs de uitgestrekte akkers of tussen de hooglanders door op het Kadoelerveld. Piet Grotenhuis: “Om ons heen liggen bossen, boomgaarden, akkers, water en dijken. Een schitterende omgeving om te fietsen, wandelen, kano varen en paard te rijden.  Door het open karakter van de 25 kilometer lange route kan men zelf een startpunt en uitstapjes of rustmomenten kiezen.” Via de route kan men streekeigen producten en cultuurhistorische waarden ontdekken, beleven, proeven, ruiken en voelen.  Uitstapjes zijn snel gepland naar het pioniersmuseum, de speeltuin,  blotevoeten pad, boomgaard of familiepark.  Piet Grotenhuis: “Het grote aanbod nodigt dan ook uit om te blijven eten, slapen en de volgende dag weer op ontdekkingstocht te gaan.”

Route 8317 is een initiatief van Natuurmonumenten, Recreatiepark De Voorst, Hotel Van Saaze, Blotevoeten pad Marant Recreatie, Partycentrum De Voorst en Pannenkoekhuis De Strooppot, Holistisch centrum de Bron op Oud-Kraggenburg, Vink Fruitboerderij en Watersportvereniging Kraggenburg, Kanoverhuurkraggenburg.nl en familiepark Netl de Wildste Tuin, in samenwerking met Dorpsbelang Kraggenburg. De naam is gerelateerd aan de postcode van het bijzondere recreatiegebied. Kijk voor meer informatie op www.route8317.nl

    Deel deze pagina

< Ga terug

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

MooiFlevoland © 2023

Design en ontwikkeling CreatieveVrienden.nl