Ontdek MooiFlevoland, natuurlijk doen!

Ommetje Om

Het Bultpark in Lelystad, volgens de ANWB het Toppark van Flevoland, is een natuurrijk park. Zo kun je het jaarrond meer dan 50 verschillende vogels in het park ontdekken! Het mooie van natuur is dat het ieder seizoen anders en ieder seizoen de moeite waard is.

Daarom hebben IVN afdeling Lelystad en Stichting Bultparkcomite, samen het Ommetje Om in het Bultpark herzien. Omdat er veel gebeurd is en gebeurt in het park was klopte de tekst van het oude Ommetje niet meer.

De wandeling is zo’n 1,5 km lang. De hele route is prima bereikbaar en berijdbaar voor scootmobiels. Een klein, alternatief stukje over paden van boomsnippers midden door het bos, is alleen bedoeld voor wandelaars.

Van het vernieuwde Ommetje Om is een folder gemaakt in de serie Bultpark Informatief. Naast de beschrijving staat ook de route afgebeeld in de folder. Deze is verkrijgbaar in de Duurzaamheidswinkel (Stadhuisplein), in de Ruiltuin tijdens openingsuren en in het Stadhuis waar ook de andere Bultparkfolders in een van de folderkasten staan.

Bekijk hier de routebeschrijving

    Deel deze pagina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

MooiFlevoland © 2022

Design en ontwikkeling CreatieveVrienden.nl